Όροι & Προϋποθέσεις

Οι παρακάτω Όροι Χρήσης ισχύουν για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τον πελάτη. Χρησιμοποιώντας το www.chooseyourobi.com ή/και κάνοντας μια παραγγελία, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις (Όροι Χρήσης).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συναινείτε στη χρήση των δεδομένων σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς είναι ακριβής. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο συλλογής, χρήσης και κοινής χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων όταν επισκέπτεστε ή πραγματοποιείτε αγορά.

Πληροφορίες Παραγγελίας

Όταν πραγματοποιείτε μια αγορά ή προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε μια αγορά, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες από εσάς, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, της διεύθυνσης χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων αριθμών πιστωτικής κάρτας, διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμού τηλεφώνου).

Όταν περιηγείστε στο κατάστημά μας, λαμβάνουμε επίσης αυτόματα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου υπολογιστών (IP) των υπολογιστών σας, προκειμένου να μας παρέχετε πληροφορίες που μας βοηθούν να μάθουμε για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Επίσης, με την άδειά σας, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το κατάστημά μας, νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας αντιμετωπίζεται από την Εταιρεία ως μέγιστη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα σας και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, σε συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 – εφεξής Κανονισμός ή/και «GDPR») και εν γένει με το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ- ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κέντρο διανομής μας στην Αθήνα. Οι τιμές και τα τιμολόγια περιλαμβάνουν τον τρέχοντα επίσημο ελληνικό ΦΠΑ και είναι σε ευρώ.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία εξηγούνται παρακάτω στο “ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ”. Οι επιλογές παραγγελίας είναι διαθέσιμες σε εσάς μέσω www.chooseyourobi.com . Μόλις πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, εάν μας δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email. Οι τιμές που εμφανίζονται στο chooseyourobi.com περιλαμβάνουν Φόρους αλλά δεν περιλαμβάνουν χρέωση παράδοσης.

Μπορείτε να πληρώσετε με διάφορους τρόπους, όπως πιστωτική κάρτα, κάρτα πληρωμής, PayPal, Αντικαταβολή και κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας κατά τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας έγκυρη πιστωτική ή κάρτα πληρωμής. Το ποσό θα κρατηθεί στη δική σας πιστωτική/κάρτα πληρωμής.

PayPal: Η Obi διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την εγκυρότητα του λογαριασμού PayPal, ότι υπάρχουν αρκετά κεφάλαια για να καλύψει τη σύνοψη αγοράς και να επικυρώσει τα στοιχεία της διεύθυνσης χρέωσης της αγοράς. Το ποσό θα δεσμευτεί αμέσως στον λογαριασμό σας στο PayPal.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Στη σελίδα του προϊόντος της αρεσκείας σας, επιλέγετε το νούμερο και το σχέδιο(obi) που επιθυμείτε και συνεχίζετε πατώντας την επιλογή ‘ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ’.

Για μια γρήγορη προεπισκόπηση του καλαθιού σας ή για να ολοκληρώσετε την παραγγελία, επιλέξτε το εικονίδιο της ‘χαμογελαστής τσάντας’ (επάνω δεξιά στην οθόνη, ‘Shopping Cart’). Για να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, μεταβείτε στο κουμπί ‘ΤΑΜΕΙΟ’.

Στη ‘Σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς’ συμπληρώνετε τα στοιχεία χρέωσης και τα στοιχεία παραγγελίας όπως θα σας ζητηθούν και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής.

Αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας επιλέγοντας την ‘Αποστολή παραγγελίας’. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία με επιτυχία, εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη που ενημερώνει σχετικά με τον κωδικό παραγγελίας και τη διεύθυνση email όπου θα σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας.

Η απόδειξη αγοράς σας στέλνετε μέσω email, για την εξοικονόμιση χαρτιού και την προστασία του πλανήτη μας.

Ελπίζουμε ότι οι online αγορές μαζί μας είναι μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία!