Επιστροφές & Αλλαγές

Μπορείτε να επιστρέψετε τo προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, το ρούχο πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, με τις αρχικές ετικέτες και την αρχική συσκευασία.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων. Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν είναι στην αρχική του συσκευασία, υπάρχει φθορά για λόγους που δεν οφείλονται σε λάθος μας, δεν ισχύει για επιστροφή.

Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε συμπληρωμένη τη φόρμα επιστροφής. Πατώντας πάνω στο φόρμα επιστροφής την εκτυπώνετε, την συμπληρώνετε και τη στέλνετε μαζί με το δέμα. Η διεύθυνση και όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής αναγράφονται πάνω στη φόρμα.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή οποιουδήποτε είδους. Όλα τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στείλτε μας email στη διεύθυνση: info@chooseyourobi.com

ΑΚΥΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή διεύθυνσης ή πληρωμής, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@chooseyourobi.com . Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μέχρι τη στιγμή που έχετε ενημερωθεί για την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω email. Μετά από αυτό το σημείο καμία ακύρωση ή αλλαγή στην παραγγελία σας δεν είναι δυνατή.