Μέθοδοι Πληρωμής

Οι μέθοδοι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας (Visa ή Mastercard)

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στη σελίδα της Πειραιώς, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής.

Εάν υπάρξει σφάλμα κατά τη διαδικασία πληρωμής με την πιστωτική σας κάρτα, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, info@chooseyourobi.com

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα
συστήματα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

  • Μέσω PayPal.

Αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους πληρωμής παγκοσμίως και  μπορείτε να πληρώσετε είτε με το λογαριασμό σας στο Paypal είτε με την κάρτα σας ως Guest χωρίς να διαθέτετε κάποιο λογαριασμό στο Paypal. Για  την πληρωμή θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον στη σελίδα του PayPal.

  • Με αντικαταβολή

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής πληρώνεται κατά την παράδοση στο χώρο σας και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα 3ευρώ. Αυτό ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@chooseyourobi.com , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ως αιτιολογία καθώς και το ονοματεπώνυμό σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση.

Μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, θα αποσταλεί η παραγγελία σας.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΓΓΕΤΑ
EUROBANK
IBAN:GR1002601100000850200796864
ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK
IBAN:GR5801714090006409151277206