Μια ιδέα φτιαγμένη με αγάπη

Η obi είναι ένα ελληνικό personal brand παιδικών ρούχων, που γεννήθηκε από την αγάπη για τα παιδιά και για τον κόσμο στον οποίο ζούνε. Μια σειρά από άνετα καθημερινά παιδικά ρούχα με εξαιρετική ποιότητα, παιχνιδιάρικη διάθεση, σε μαλακά buttery soft υφάσματα, 100% οργανικά, φιλικά προς το περιβάλλον, που κερδίζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη των γονιών και ξετρελαίνουν τα παιδιά!

Όλα τα ρούχα είναι unisex, με ραφές και σχέδια που μπορούν να φορεθούν από αγόρια και κορίτσια, με τη δυνατότητα να διαλέγουν το σχέδιο που προτιμάνε -ειδικά σχεδιασμένo από την obi- και να δημιουργούν το δικό τους αγαπημένο obi ρούχο!

“Ξεκίνησα αυτή την προσπάθεια από την αστείρευτη αγάπη για τα παιδιά μου αλλά και για όλα τα παιδιά.

Ως μαμά δυο μικρών παιδιών, μεγαλύτερή μου προτεραιότητα ήταν και είναι να τους προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μεγαλώνοντάς τα, ανακάλυψα ότι δυσκολεύομαι να βρω παιδικά ρούχα απλά και άνετα, σε πολύ καλή ποιότητα που να είναι ταυτόχρονα και οικολογικά. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι.

Με κίνητρο αυτή την ανάγκη, αποφάσισα να το επιχειρήσω μόνη μου και δημιούργησα την obi.

Μια σειρά από παιδικά καλαίσθητα, minimal και άνετα ρούχα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προς την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Μια σειρά από ρούχα «κομμένα» και «ραμμένα» στα μέτρα των παιδιών, καθώς σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τους προσφέρω μεγάλη χαρά αν τους έδινα τη δυνατότητα να επιλέγουν το πώς θα είναι το ρούχο που θα φορέσουν: να διαλέξουν τί σχέδιο θα έχει, τί είναι αυτό που τους αρέσει και τους εκφράζει.

Να διαλέξουν το obi τους!

Γιατί όπως όλοι μας, έτσι και τα παιδιά έχουν κάθε δικαίωμα να διαλέγουν τα ρούχα τους, σύμφωνα με το γούστο και την προσωπικότητά τους, η οποία είναι μάλιστα ισχυρή και ξεκάθαρη από την ημέρα που γεννιούνται.

Έτσι δημιουργήθηκε η obi, μια σειρά παιδικών ρούχων που οι γονείς μπορούν να εμπιστευτούν απόλυτα και τα παιδιά θα λατρέψουν!’’

                                                                                                E.T.

ABOUT OBI